Ušteda energije

Da bi se pomoglo industriji da reduciraju potrošnju energije, razvijeni su sustavi koji se mogu koristiti u gotovo svim granama industrije. Velika većina elektromotora koji se danas koriste su elektromotori koji su priključeni na fiksnu mrežu (stalni napon) i imaju konstantnu brzinu vrtnje. Koristeći sistem koji optimizira korištenje energije može se sačuvati do 40% energije koju koriste lakše opterećeni elektromotori.

 Saznaj višeDaljinski nadzor

GPRS SCADA je kao usluga namijenjena korisnicima koji upravljaju proizvodnim, energetskim, distribucijskim i sličnim procesnim sustavima u industriji. Implementacijom ove usluge korisniku se omogućava kontrola, daljinski nadzor i automatizacija, centralnih i perifernih dijelova kompletnog nadzorno upravljačkog sustava. Najveća prednost ove usluge se pokazuje u procesnim sustavima gdje su centralni i periferni dijelovi sustava odvojeni većim geografskim udaljenostima, a postoji potreba za njihovim centraliziranim vođenjem i upravljanjem.

 Saznaj više


Primjeri ostalih aplikacija

Dugogodišnjim radom, vodeći se patentom pomoću kojega je omogućeno precizno pozicioniranje u kratkom vremenu te uvođenjem vlastitih inovacija, došlo se do nekih korisnih industrijskih rješenja. Pa tako na području robotike, možemo se pohvaliti manipulatorom, koji svojom funkcionalnošću uvelike povećava produktivnost u odnosu na dosadašnje izvedbe.Manipulator


Pneumatska ruka


Stanica za AU foliju


Industrijske aplikacijeUšteda energije

 opširnije...

Daljinski nadzor

 opširnije...


Primjeri ostalih aplikacija

 Manipulator
 Pneumatska ruka